АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

     Зимові платіжки за тепло – одна з найбільших місячних витрат переважної більшості жителів Чернігівщини. Навіть за умови, що тарифи на постачання теплової енергії не змінювалися з 2019 року, суми в квитанціях, відчутно скорочують сімейний бюджет.

     Тож, питання скорочення фінансового навантаження на родину не втрачає своєї актуальності. Саме тому, «Облтеплокомуненерго» і цього літа пропонує своїм споживачам створити «скарбничку на зиму».

     Починаючи з червня в рахунках АТ «ОТКЕ» з’явився окремий рядок із рекомендованим авансовим платежем за послугу з постачання теплової енергії Тобто, за бажанням, споживачі можуть в літній період внести частину оплати за тепло на майбутнє.

«Вже кілька років поспіль ми пропонуємо нашим споживачам можливість зменшити витрати на тепло взимку. Наші спеціалісти спрогнозували нарахування для кожного особового рахунку в певний період і обчислили суму авансового платежу близько 10 грн/кв. м опалювальної площі. В особових рахунках наших абонентів ці кошти відображатимуться, як переплата. Таким чином споживачі сплачують наперед і гарантовано менше платитимуть взимку», — повідомила Марія Романова.

     Такий підхід зробить зимові рахунки за опалення більш збалансованими, та зменшить навантаження на сімейний бюджет жителів області. Окрім того він дасть можливість споживачам уникнути накопичення боргів та штрафних санкцій за прострочення оплати за опалення.

     У свою чергу, «Облтеплокомуненерего» зможе акумулювати отримані авансові платежі, для проведення поточних та капітальних ремонтів і обслуговування котельного обладнання, мереж, магістралей тощо. У найбільш скрутний та затратний період року, кожна оплата посилює відчуття підтримки від громади та мотивує теплоенергетиків.

     Сьогодні кожний сплачений рахунок — вагомий внесок у стабільне функціонування теплового господарства області та його підготовку до осінньо-зимового періоду 2024-2025 рр.

Платіжка_ 06_24

     Інформація про рекомендовані авансові нарахування вже доступна в онлайн-режимі:

  • в Особистому кабінеті споживача, в розділі «Квитанція» на сайті АТ «ОТКЕ»;

  • в системі онлайн-банкінгу «Приват24» (для власників карт банку комісія за квитанцію, мінімальна, 1 грн).

  • в системі онлайн-банкінгу «Ощад24/7» (для власників карт банку комісія за квитанцію — 0 грн)

     А вже зовсім скоро, Ви зможете побачити ці рекомендації у паперових квитанціях.

     Дякуємо споживачам, які розуміють важливість роботи теплоенергетиків і своєчасно сплачують за спожиті послуги. Гуртуймося і підтримуймо один одного!

Піднятися наверх