АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

Минулого тижня виїзна бригада медичних працівників ТОВ «МЕДПРОФ» провела періодичний медичний та психіатричний огляди працівників Куликівської дільниці АТ «ОТКЕ».

Контроль стану здоров’я співробітників – завдання першочергової важливості для керівництва АТ «ОТКЕ. Регулярне проходження медичних оглядів працівником є не тільки законодавчо визначеним обов’язком, але й невід’ємною частиною піклування про стан свого здоров’я. Адже робота в умовах дії шкідливих та небезпечних виробничих факторів і трудового процесу може впливати на стан здоров’я, а вчасно виявлені ознаки професійних захворювань здатні попередити можливі ускладнення.

Завдяки сучасному та мобільному обладнанню, 19 працівників Куликівської дільниці АТ «ОТКЕ» пройшли огляд протягом лише декількох годин. Все необхідне обладнання, в т. ч. пересувний флюорограф, було доставлено на територію дільниці, де був проведений огляд визначеними спеціалістами, здійснені лабораторні та функціональні дослідження.

Такий підхід до проведення необхідного періодичного огляду дає можливість не тільки попередити або виявити захворювання, але і значно скоротити час проведення заходу, що є дуже зручно для наших працівників. В подальшому ми плануємо його використовувати і в інших районах Чернігівщини.

Дякуємо бригаді медичних фахівців ТОВ «МЕДПРОФ» за їхні професіоналізм та ефективну роботу.

Наша команда – це наше найбільше надбання. Ми завжди готові піклуватися та підтримувати її з метою створення безпечного та здорового робочого середовища.

Піднятися наверх