АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

В рамках Меморандуму про співпрацю між органами місцевого самоврядування Чернігівщини, Агентством США з міжнародного розвитку USAID та АТ «ОТКЕ», теплове господарство 4-х громад півночі підсилено сучасними мережевими, підживлюючими та коригуючими насосами Atmos GIGA, Zeox-FIRST та IP-E. Це обладнання замінить устаткування, що зазнало пошкоджень внаслідок постійних обстрілів з боку росії.

Так, 6 мережевих насосів, будуть встановлені на джерелах теплогенерації трьох північних громад області , що дозволить забезпечити безперебійним постачанням тепла понад 2,3 тисячі місцевих жителів, а також 17 бюджетних закладів та 24 юридичні особи.

Решта 7 насосів працюватимуть в обласному центрі, забезпечуючи циркуляцію теплоносія безпосередньо в тепловій мережі, заповнюючи обсяги витоку води із системи теплопостачання та рециркуляцію. Це допоможе підвищити надійність забезпечення гарячою водою та теплом більше ніж 14,2 тис побутових споживачів 23-х закладів шкільної та позашкільної освіти та 2-х медичних установ обласного центру сьогодні та протягом прийдешнього осінньо-зимового періоду.

Дякуємо нашим надійним партнерами USAID Україна за дієву підтримку енергетичної інфраструктури Чернігівщини та всієї України, аналогічну допомогу отримали колеги по комунальному фронту з Одеси, Запоріжжя та Славутича.

Нагадаємо, що USAID Проєкт енергетичної безпеки, спрямований на підтримку критичної інфраструктури, одним з перших прийшов на допомогу АТ «ОТКЕ» в умовах ракетних атак на об’єкти критичної інфраструктури Чернігівщини, надавши першу методично-консультаційну допомогу у процесі відновлення вщент зруйнованої котельної в мікрорайоні «Сіверянки». Також в рамках співпраці з органами місцевого самоврядування Проектом енергетичної безпеки USAID було передано блочно-модульну котельню. Найближчим часом очікується надходження ще 15-ти.

Віримо, разом ми подолаємо будь-які труднощі і пройдемо наступний опалювальний сезон гідно!

Піднятися наверх