АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

Чернігів і його жителі відчули на собі всі жахіття війни, з якою росіяни прийшли на наші землі. Без світла, води, зв’язку, тепла. Понад місяць місто потерпало від страшенних обстрілів, наслідки яких тепер долатимемо роками.

Зруйнована котельня

В той час, коли Захисники України героїчно боронили Чернігів, на комунальному фронті було не менш гаряче. Фахівці ЖКГ не встигали за темпами руйнацій, завдаваних ворогом.

Зруйнована котельня

Ліквідація масштабних руйнувань комунікацій житлового фонду та інфраструктури міста вцілому, яка розпочалась ще в період гарячої фази і виконується дотепер, потребує і надалі людських надзусиль і, звичайно, значних грошових вливань.

Наразі, перед тепловиками поставлено надважливу задачу — забезпечити у Чернігові опалення до початку холодів та відновити гаряче водопостачання до кожної чернігівської оселі.

В активний період ремонтної кампанії наше підприємство входить із від’ємним сальдо по більшості абонентських рахунків, що значно уповільнює темпи просування всіх робіт.

У зв’язку з цим закликаємо всіх своїх споживачів — населення, фізичних осіб — підприємців, бюджетні та приватні підприємства, установи і організації, які мають заборгованість перед нашим підприємством, терміново погасити її.

Станом на сьогодні кожен абонент Облтеплокомуненерго отримав квитанцію за квітень, у якій відображено стан його розрахунків. В разі наявності заборгованості просимо, не відкладаючи, провести оплату за надані послуги.

Підготовка до нового опалювального сезону задача не проста для кожного звичайного року, а особливо у цей рік війни. Та маємо надію, що завдяки надзусиллям працівників підприємства та підтримці містян здолаємо і ці виклики.

Провести оплату за послуги наразі можливо у будь-якому відділенні банку, в терміналі самообслуговування, або онлайн через банківські додатки.

Дякуємо за кожен проведений платіж і за вашу підтримку!

Піднятися наверх