АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

До уваги бюджетних установ!

19.04.2020 року набрала чинності нова редакція Закону України «Про публічні закупівлі» (далі по тексту — Закон), яка внесла зміни в сферу публічних закупівель, відповідно до Закону України від 19.09.2019 р. № 114-IX.

За новим Законом стає обов’язковим використання електронної системи ProZorro для державних закупівель.

При застосуванні переговорної процедури закупівлі для закупівлі теплової енергії та послуг з постачання гарячої води, що надаються АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (надалі – АТ «ОТКЕ», Товариство) всі необхідні документи від товариства Ви можете отримати:

1. на сайті http://new.teplo.cn.ua;

2. переходите на вкладку «Споживачам»;

3. у вкладці «Споживачам» обираєте вкладку «Документи для участі у переговорній процедурі закупівлі»;

4. скачуєте необхідні для Вас установчі документи АТ «ОТКЕ».

Відповідно до затвердженого Річного плану закупівель на рік у бюджетній установі (надалі – Замовник) виникає необхідність з організації та проведення закупівлі товарів/послуг за предметом закупівлі: ДК 021:2015 код 09320000-8 «Пара, гаряча вода та повязана продукція».

Потрібно пам’ятати, що планування — це запорука ефективності.

Частиною 10 статті 3 Закону встановлено заборону придбання товарів, робіт і послуг до/без проведення процедур закупівель / спрощених закупівель, визначених цим Законом, та укладення договорів про закупівлю, які передбачають оплату замовником товарів, робіт і послуг до/без проведення процедур закупівель / спрощених закупівель, визначених цим Законом. Таким чином, відповідно до пункту 2 частини 2 статті 40 Закону може бути застосована переговорна процедура закупівлі, яка для укладення договору з одним учасником вимагає відповідно попереднього проведення з ним переговорів.

Тому першочергово треба узгодити та підписати протокол проведення переговорів щодо закупівлі теплової енергії та / або щодо закупівлі послуги з постачання гарячої води.

Для узгодження протоколу Замовник надсилає на електронну пошту a.berezinets4@gmail.com або іншим зручним способом проєкт протоколу із зазначенням контактного номеру телефона виконавця.

Після узгодження протоколу, Замовник надає АТ «ОТКЕ» два підписаних екземпляра із проставленою (у разі наявності) печаткою для підписання зі сторони АТ «ОТКЕ». Відразу після підписання останнім один екземпляр буде наданий / відправлений Замовнику.

За наявності підписаного протоколу переговорів всіма сторонами, Замовник надсилає повідомлення про намір укласти договор на офіційну адресу АТ «ОТКЕ». В результаті отримання останнього АТ «ОТКЕ» готує для підписання договір на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та/або типовий договір з власником (користувачем) будівлі про надання послуг з постачання гарячої води.

Усі установчі документи АТ «ОТКЕ» оформлюєте у відповідності до «Інструкції щодо оформлення документів», яка розташована разом із установчими документами на сайті http://new.teplo.cn.ua.

З повагою, адміністрація АТ «ОТКЕ»

Піднятися наверх