АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

Заходилися робити ремонт, а як замінити сушарку для рушників не знаєте? Як підключитися до централізованого опалення та які документи для цього потрібні? Не можете розібратися в платіжці, а на додачу маєте скаргу на якість наданих послуг? З понеділка, 3-го вересня,достатньо буде лише подзвонити.

Публічне акціонерне товариство «Облтеплокомуненерго» (далі – АТ «ОТКЕ») запускає в роботу новий сервіс з роз’яснення запитань та вирішення проблем в телефонному режимі. «Кожен споживач має право отримати повну інформацію з питань, що стосуються теплопостачання та обслуговування теплових мереж. Однак, лише невелика частина абонентів має час і можливість приїхати на підприємство, аби розібратися у ситуації. Тож, аби полегшити нашим клієнтам спілкування з нами, ми вирішили створити аналітично-інформаційну групу обслуговування споживачів послуг, яка в тестовому режимі запрацює з понеділка, 3-го вересня» — повідомила заступник голови правління з економіки та тарифної політики АТ «ОТКЕ» Тетяна Воднік.

«Працюватиме нова служба в режимі роботи підприємства, тобто з восьмої ранку до п’ятої вечора, оператори будуть готові проконсультувати споживачів з будь-яких питань пов’язаних з роботою тепломереж. Вранці ми матимемо звіт диспетчера про всі надзвичайні події, що відбулися на підприємстві. Інформацію ж, відносно всіх несправностей системи гарячого водо і теплопостачання, отриману від клієнтів оператори негайно передаватимуть ремонтним бригадам. Звернувшись за телефонами (0462) 675-056, (0462) 675-147, (0462) 665-422 споживач матиме змогу з’ясувати звідки взялися ті чи інші цифри в платіжках. Окрім того, за бажанням клієнта, інспектори Групи обслуговування зможуть, прямо в ході розмови, допомогти зареєструватися в особистому кабінеті, що також дасть абоненту можливість зекономити час та нерви.», — додає очільниця аналітично-інформаційної групи обслуговування споживачів послуг Наталія Вітченко.

Як що ж Ви плануєте у вашому помешканні масштабний ремонт, або Ви підприємець і намітили докорінно змінити Ваш офіс чи торговий зал, Вам більше не потрібно особисто йти на підприємство аби дізнатися, як отримати технічні умови на проведення робіт — достатньо лише зателефонувати і наші оператори радо нададуть вам усю інформацію, або допоможуть зв’язатися з відповідним спеціалістом в управлінні.

Разом з тим, абоненти, як і раніше зможуть особисто приходити на прийом до Департаменту інформаційного забезпечення та обслуговування споживачів комунальних послуг АТ «ОТКЕ», що знаходиться за адресою м. Чернігів, вул. О.Молодчого, буд 15. А оскільки спеціалісти Департаменту інформаційного забезпечення та обслуговування споживачів комунальних послуг більше не відповідатимуть на дзвінки — вони зможуть більше уваги приділити абонентам, які звертаються з питаннями особисто.

Для зручності споживачів, як і раніше, вони можуть звертатися за роз’ясненнями письмово, направивши листа, на поштову (14000, м.Чернігів, вул. Реміснича, 55-б) або електронні (info@teplo.cn.ua, office.otke@ukr.net) адреси. В обох випадках, головне точно вказати контактні дані: прізвище, ім’я, по батькові; адреса та абонентський номер (вказаний у квитанції).

«Ймовірно, не все задумане ми зможемо втілити в життя з перших днів роботи Групи обслуговування, але ж для того ми й стартуємо у тестовому режимі. Саме тому, до 1-го листопада цього року ми збиратимемо пропозиції від споживачів, аби покращити роботу та зробити нашу з Вами взаємодію зручною та плідною» — наголосила керівник аналітично-інформаційної групи обслуговування споживачів послуг Наталія Вітченко.

З повагою, адміністрація АТ «ОТКЕ».

Піднятися наверх