АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

Шановні споживачі, які мають розподільчі (квартирні) лічильники теплової енергії та комерційний (загальнобудинковий) прилад обліку!

02 серпня 2017 року набув чинності Закон України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» (надалі – Закон).

Цей Закон визначає засади забезпечення комерційного, у тому числі розподільного, обліку послуг з постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та забезпечення відповідною обліковою інформацією споживачів таких послуг. 

Стаття 10 Закону передбачає порядок розподілу обсягів комунальних послуг між споживачами в багатоквартирному будинку де налічується два та більше співвласників.

Проте, зазначена стаття посилається на Методику розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг (надалі – Методика), яка має бути затверджена центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері житлово – комунального господарства.

Станом на теперішній час Методика не затверджена центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері житлово – комунального господарства.

З огляду на викладене, ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» здійснює нарахування за місця загального користування, які є рекомендованими до сплати та будуть обов’язково відкориговані після затвердження центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері житлово – комунального господарства, Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг.

З повагою, адміністрація АТ «ОТКЕ».

Піднятися наверх