АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

     На проспекті Перемоги у Чернігові «Облтеплокомуненерго» розпочало реконструкцію зношеної ділянки магістральної тепломережі, що забезпечує більше ніж півтисячі осель чернігівців. Планується замінити 130 метрів старих труб.

     Роботи ведуться на ділянці, де протягом останніх кількох років, комунальники неодноразово здійснювали аварійно-відновлювальні роботи, в тому числі і в осінньо-зимовий період, що призводило до вимушених перерв в наданні послуги теплопостачання.

      Для заміни тепломереж спеціалісти підприємства, замість старих сталевих трубопроводів, використовують попередньо ізольовані труби, зі значно більшим терміном експлуатації понад 50 років, та кращими теплоізоляційними характеристиками, що дозволить значно скоротити втрати в теплових мережах.

     Нагадаємо, що ці труби наприкінці липня, компанія отримала в рамках Меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю між підприємством та компанією Tetra Tech ES, яка є виконавцем USAID Проєкт енергетичної безпеки, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

     Передбачається заміна близько 130 метрів трубопроводу діаметром 219 мм. Роботи триватимуть орієнтовно від 3-х до 5-ти тижнів, адже місце проведення робіт щільно наповнене комунальними комунікаціями, які пролягають поряд з тепловою магістраллю.

 Таким чином, завдяки міжнародній підтримці, «Облтеплокомуненерго» підвищить надійність постачання тепла та гарячої води більше ніж для півтисячі помешкань городян.

  Нагадаємо, протягом останніх двох років, наше підприємство співпрацює з командою USAID Проєкт енергетичної безпеки, за цей час Урядом США передано значну технічну допомогу, яка значно полегшує роботи з відновлення тепломереж .

      Усі роботи проводяться в межах підготовки теплового господарства до наступного опалювального сезону.

Піднятися наверх