АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

67

     І взимку, і влітку співробітники АТ «ОТКЕ» працюють в умовах дії небезпечних і шкідливих факторів, спричинених виробничими процесами та постійного стресу в умовах воєнного часу. Контроль впливу цих чинників на здоров’я та морально-психологічний стан колективу є одним з першочергових завдань підприємства.

     Регулярні медичні огляди персоналу дають можливість не лише стежити за станом здоров’я працівників, а й вчасно виявляти захворювання, а також попереджати їх ускладнення.

70

     Неухильно виконуючи вимоги чинного законодавства, щодо організації періодичних медичних оглядів, фахівці відділу охорони праці АТ «ОТКЕ» прагнуть зробити цей процес максимально комфортним для працівників виробничих підрозділів.

     Мобільна медична бригада ТОВ «МЕДПРОФ» працювала із командами теплопостачальників Сосницької та Сновської виробничих дільниць. Сучасне, а головне, мобільне діагностичне обладнання, зокрема пересувний флюорограф, кардіограф та лабораторія, дали можливість максимально наблизити медичні послуги до пацієнтів. Всього за кілька годин, визначені спеціалісти провели низку лабораторних та функціональних обстежень персоналу безпосередньо на території дільниць.

74

     Завдяки проведенню обов’язкового медичного огляду виїзною бригадою, співробітникам вдалося уникнути ризиків, пов’язаних із відвідуванням стаціонарних медичних закладів та зайвих стресів.

71

     Спільно з медичними працівниками ТОВ «МЕДПРОФ» продовжуємо дбати про здоров’я колективу тепловиків Чернігівщини — турбота і підтримка один одного для забезпечення здорової атмосфери в колективі професіоналів.

Піднятися наверх