АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

     Відповідність вимогам технічної експлуатації установок та внутршньобудинкових систем постачання теплової енергії і гарячої води має визначальний вплив на якість послуг, які отримують споживачі.

     Підготувати інженерні комунікації житлових будинків до наступного опалювального періоду  – обов’язок їх управителів, тобто ЖЕКів, об’єднань житлово-будівельних кооперативів, ОСББ тощо.

     З метою проведення якісної підготовки теплових господарств до роботи в осінньо-зимовий період,  фахівці АТ «ОТКЕ» спільно з управителями багатоквартирних будинків розпочали обстеження внутрішньбудинкових мереж житлового фонду.

АТ ОТКЕ_ обстеження будинків

     За результатами роботи комісії, по кожному будинку складається Вимога з вичерпним переліком заходів і робіт необхідних для підготовки будинків до опалювального сезону. Йдеться про:

  • Промивання устаткування теплокористувальних установок, трубопроводівта систем теплоспоживання;

  • Проведення гідравлічних випробувань внутрішньобудинкових комунікацій;

  • Виконання ремонтно-профілактичних робіт теплокористувального обладнання та мереж;

  • Усунення порушень гідравлічних та теплових режимів теплокористувального обладнання;

  • Відновлення теплової ізоляції;

  • Перевірку, а за потреби, відновлення герметичності інженерних вводів

  • Приведення систем теплопостачання будинку у відповідність до проєктної документації (відновлення нагрівальних приладів на сходових майданчиках).

     Комісійні обстеження житлового фонду, відповідно до графіку погодженого з Чернігівською міською радою, триватимуть до 15 травня цього року.

     З травня до вересня управителі будинків матимуть час на усунення недоліків. До 25 вересня поточного року кожен будинок має пройти повторне комісійне обстеження та отримати Акт готовності до опалювального сезону.

Піднятися наверх