АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

Підтримка — ось що допомагає Україні протистояти ворогу! Підставляючи плече один одному, донатячи на ЗСУ, купуючи українські товари та підтримуючи комунальників, українці вперто протистоять російському загарбнику.

У червні АТ “ОТКЕ” знову відкриває можливість для своїх споживачів створити “подушку безпеки” на зиму. Традиційно для літнього періоду в платіжці за тепло абоненти побачать рядок “Рекомендований авансовий платіж”. Це означає, що, за бажанням, споживачі можуть в літній період внести певний відсоток оплати за тепло на майбутнє. Аванс за опалення становить 10 грн за квадратний метр опалювальної площі.

Кошти сплачені наперед «лягатимуть» на абонентський рахунок споживача і будуть накопичуватися на ньому до початку опалювального сезону. Такий підхід зробить зимові рахунки за опалення більш збалансованими, та зменшить навантаження на сімейний бюджет абонентів АТ “ОТКЕ”.

Втім, сплата авансового платежу — це не лише спосіб полегшити свої зимові платіжки Для теплогенеруючого підприємства — літо один з найбільш скрутних та затратних періодів року. Саме в цю пору виконується низка обов’язкових регламентних заходів з підготовки теплового господарства до майбутнього опалювального сезону. АТ “ОТКЕ” здійснює поточні та капітальні ремонти і обслуговування котельного обладнання, мереж, магістралей тощо.

Тож, кожна сплачена влітку гривня не лише знизить фінансове навантаження на споживачів взимку, а й допоможе вчасно максимально підготованими розпочати опалювальний період 2023/2024.

Інформація про рекомендовані авансові нарахування вже доступна в онлайн-режимі:

А вже зовсім скоро, Ви зможете побачити ці рекомендації у паперових квитанціях.

Лише разом ми зможемо подолати найсильнішого ворога, лише разом ми вчасно увійдемо в опалювальний сезон і пройдемо його.

Піднятися наверх