АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

Робити неможливе – забезпечувати теплом за будь-яких умов — це про співробітників АТ «ОТКЕ».

Їх найдовша робоча зміна тривала 21 добу. Під час активної фази бойових дій на Чернігівщині головний інженер АТ «ОТКЕ» Юрій Алефіренко та начальник охорони та цивільного захисту АТ «ОТКЕ» Сергій Чубич в були одними з творців звичайного дива — подачі тепла Чернігові, який перебував в оперативному оточенні під нескінченними ворожими обстрілами.

Коли, через постійній ворожі обстріли з ладу виходило обладнання теплових мереж на допомогу приходила команда слюсарів з обслуговування теплових мереж — один з них Юрій Тонкаль. Саме завдяки йому та його колегам, всі, хто в дні облоги опинявся у медмістечку 2-ї міської лікарні та навколишніх будинках, мали одне з найбільших благ цивілізації — тепло.

Загалом, 254 співробітники АТ «ОТКЕ» — під час бойових дій забезпечували генерацію тепла в Чернігові. Жоден з них не замислився чи потрібно виходити на роботу, бо вони точно знали — їх робота — підтримує бойовий дух міста, а значить дарує надію!

Про те й після відступу ворога колектив продовжив творити «Звичайне диво», відновивши пошкоджені приміщення і обладнання, вчасно розпочавши опалювальний сезон, та продовжуючи забезпечувати домівки споживачів теплом, незважаючи на всі спроби агресора загнати Україну в темні віки.

«Дякую Вам! За тепло, за світло, за воду, за чистоту …за подвиг!» — такими словами очільники обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус та обласної ради Олена Дмитренко у переддень професійного свята вітали надавачів комунальних послуг, вручаючи їм грамоти та подяки.

Піднятися наверх