АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50

Авансові платежі, як засіб для виживання підприємства

   Ще торік уряд прийняв  Постанову № 217 «Про затвердження Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з гарантованим постачальником природного газу». Простіше кажучи, Кабмін зобов’язав теплопостачальників створити розподільчі рахунки, на які власне і йдуть всі кошти споживачів теплової енергії. Далі державний банк в автоматичному режимі перераховує більше 80% від того, що сплатили бюджетні організації та майже 50% отриманого від побутових споживачів, на оплату блакитного палива.

    Таким чином теплогенеруючі підприємства, в тому числі і ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», опиняються в ситуації, коли вони просто змушені просити своїх абонентів про авансові платежі влітку. Бо, інакше тепловикам просто нічим буде розраховуватись за решту спожитих енергоносіїв, наприклад, за електроенергію. Крім того, над підприємством нависає загроза невиплати заробітної плати своїм працівникам. ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» сміливо можна назвати підприємством трудових династій. Тут працюють цілі родини, які в разі затримок заробітної плати можуть залишитися без засобів до існування. Тому і доводиться тепловикам просити своїх абонентів про допомогу у вигляді авансової плати.

 Однак, ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» звертає увагу споживачів на те, що цей платіж необов’язковий, тобто його можна й не оплачувати. Жодних претензій підприємство до абонентів не матиме. Втім, не варто забувати, що оплата послуг наперед вигідна і споживачеві, бо ж тоді в опалювальний період сплачувати за отримані послуги доведеться менше.

З повагою,

Адміністрація ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»

Піднятися наверх