АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"
вул. Реміснича, 55-б, м.Чернігів, 14000
організаційний відділ
(0462) 67-83-32
e-mail - office.otke@ukr.net
виробничо-диспетчерська служба
(0462) 622-973, 622-963
Телефони для споживачів
(0462) 675-056, 675-147, 676-899
Міський колцентр
0 800 50 93 50
      У рахунку-повідомлені за спожиті послуги, які отримують абоненти, є окремий рядок із рекомендованим авансовим платежем за опалення. Споживачі за бажанням мають можливість оплачувати рекомендовані суми за послуги наперед, зменшивши навантаження на сімейний бюджет узимку та не накопичуючи борги за тепло. У свою чергу тепловики зможуть акумулювати отримані авансові платежі, для проведення планово-попереджувальних робіт, заміни зношених сегментів теплових мереж та проведення регламентних робіт на котельних і теплових пунктах для стабільного проходження опалювального сезону 2024-2025 років.
       Майже 10% абонентів АТ «ОТКЕ» скористалися можливістю знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет і сплачують авансовий платіж. Для зручності споживачів фахівці департаменту «Теплозбут» АТ «ОТКЕ» розрахували суму авансового платежу для кожного споживача з розрахунку близько 10 грн/м2.
       Нагадуємо, що сплатити за спожиті послуги можна в будь-який зручний для вас спосіб :
  • кнопка «Сплатити on-line» на сайті АТ «ОТКЕ» ;
  • зручний інтернет-банкінг – Ощад24/7 (для власників карт банку комісія за квитанцію 0 грн);
  • зручний інтернет-банкінг – Приват24 (для власників карт банку комісія за квитанцію мінімальна — 1 грн) ;
  • платіжний сервіс еasypay;
  • термінали самообслуговування.
     При сплаті за послуги особливо уважними слід бути жителям шести вулиць міста Чернігова. Йдеться про колишні вулиці Академіка Павлова, Генерала Пухова, Доценка, Малиновського, Маресьєва, Олександра Молодчого
      12 липня 2024 року на сайті Чернігівської міської ради було опубліковано рішення про зміну назв цих вулиць, відповідно на Тролейбусну, Володимира Коваленка, Соборності, Івана Виговського, Ветеринарну та Оборонців Чернігова. (Рішення міської ради від 10 липня 2024 року № 41/VIII-7 «Про перейменування вулиць в м. Чернігові» ).
     У зв’язку з перейменуванням вулиць, онлайн-рахунки споживачів могли не оновитися в автоматичному режимі. В такому випадку краще за все створити платіж (шаблон платежів) наново:
      В меню “Платежі”, в рядку пошуку надавача послуг, необхідно ввести назву: АТ «Облтеплокомуненерго», або ЄДРПОУ- 03357671, далі пошук. Система запропонує Вам ввести номер свого особового рахунку.
      Якщо до вашого будинку постачається тепло та гаряча вода, система пропонує 4 позиції для сплати, якщо у будинку постачається лише тепло – 2 позиції. Приєднати до єдиної квитанції необхідно усі платежі.
      Нагадуємо, що сплатити за спожиті послуги потрібно до кінця місяця.
      Дякуємо усім за вчасну оплату ! Це допомагає нашій компанії стабільно надавати послуги та підтримувати енергетичну стійкість нашої країни.
Піднятися наверх